Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:05:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Poliţia olandeză, sceptică în privinţa recuperării tuturor cadavrelor din Ucraina


29 iulie 2014

Şeful poliţiei olandeze, Gerard Bouman, este sceptic în privinţa recuperării tuturor cadavrelor catastrofei aeriene produse în estul Ucrainei, informează AFP, citată de Mediafax.

„Nu există garanţii. Aş vrea să vă pot garanta că toate cadavrele şi toate lucrurile persoane vor fi aduse, dar cred că şansele nu sunt foarte mari”, a afirmat Bouman, într-o declaraţie susţinută în Parlament.

Oficialul olandez a recunoscut că nu ştie câte cadavre au fost găsite până în prezent şi a precizat că s-a discutat deja cu rudele victimelor în această privinţă.
„Ceea ce am găsit în aceşti saci în Ucraina este de nedescris, este într-adevăr oribil. Sunt fragmente umane, mici şi mari, unele sunt arse”, a spus Bouman.

Până acum, au fost transportate 228 de sicrie cu avionul către Olanda, dar, a suvbliniat Bouman, un sicriu nu corespunde neapărat unei victime.

La zece zile de la această tragedie, resturi umane, fragmente de fuselaj şi lucruri personale ale victimelor se află în continuare la locul accidentului, în timp ce în împrejurimi, luptele dintre forţele guvernamentale şi separatiştii ucraineni s-au intensificat.

Duminică, rebelii au afirmat că au predat autorităţilor olandeze un tren în estul Ucrainei care conţinea lucruri personale ale victimelor, dar Ministerul Justiţiei a dezminţit informaţia.
Poliţiştii olandezi şi australieni neînarmaţi au încercat, luni, să meargă la locul tragediei, dar s-au întors din drum din motive de securitate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro