Joi, 28 martie 2024 - 8:10:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Dimineata este posibil sa fiti apatic si sa nu va puteti concentra. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc in afaceri. Daca aveti ocazia sa mergeti intr-o vizita, nu stati pe ganduri! taur Starea de confuzie va poate afecta relatiile pe plan social si situatia financiara. Va sfatuim sa nu va implicati in afaceri, chiar daca vi se pare ca puteti da lovitura. Dupa-amiaza va revine cheful de viata si reusiti sa comunicati cu cei din jur. Pe plan sentimental, traversati o perioada favorabila.
GEMENI: RAC:
gemeni Un barbat mai in varsta va propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu hotarati nimic fara sa va consultati cu partenerul de viata. Nu stati prea bine cu banii, insa relatiile cu persoana iubita sunt bune. Aveti toate sansele sa petreceti o seara romantica. rac Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Sunteti indispus si confuz. Va recomandam sa evitati intalnirile de afaceri si cu prietenii. Riscati fie sa pierdeti bani, fie sa va certati cu un prieten bun. Acordati mai multa atentie copiilor sau fratilor mai mici!
LEU: FECIOARĂ:
leu Sunteti cu capul in nori. Va recomandam sa amanati intalnirile de afaceri. Chiar daca nu aveti chef de vorba, va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu cei din jur. Acordati mai multa atentie persoanei iubite! fecioara Va treziti cu moralul la pamant si aveti dificultati de concentrare. Este recomandabil sa nu incepeti activitati pe care nu sunteti sigur ca le puteti finaliza. Seara primiti oaspeti dragi.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta In prima parte a zilei sunteti putin aerian si comunicati mai greu. Intuitia nu va ajuta prea mult, asa ca va sfatuim sa acceptati ajutorul prietenilor si al familiei. Limitati-va activitati de rutina! scorpion Va merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar sa faceti o declaratie de dragoste Nu va implicati in afaceri! Sansele de reusita sunt reduse. Va recomandam sa fiti cat se poate de corect si sa respectati legea cu strictete.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Dimineata sunteti indispus si nimeni nu va poate intra in voie. Familia nu este de acord sa renuntati la o excursie. Va sfatuim sa ii ascultati si pe ceilalti si cautati o solutie de compromis. Incercati sa va mai si relaxati! capricorn Daca nu va odihniti mai mult, s-ar putea sa aveti probleme cu sanatatea. O discutie in contradictoriu cu o persoana mai in varsta va pune pe ganduri. Va sfatuim sa fiti calm si prudent, ca sa evitati un scandal.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Aveti tendinta sa va supraestimati puterile. Nu fiti incapatanat si nu fortati lucrurile! Daca nu va temperati orgoliul, riscati sa va certati cu prietenii si cu familia. Acordati mai mult timp odihnei! pesti Dimineata primiti o suma mare si va faceti planuri indraznete. Va sfatuim sa nu va pripiti. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata. Astazi va completati foarte bine. Abtineti-va de la excese!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro