Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:54:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oripilant! Arhiepiscopia Bucureştilor vrea să puna mâna pe zonele sacre ale României!


29 decembrie 2014

Arhiepiscopia Bucureştilor a hotărât construcţia unei biserici pe Platoul Bucegi, exact în perimetrul de energie pozitivă ce se crează între Piramida Magică formată de razele soarelui deasupra Sfinxului şi corespondentul ei din jurul Crucii Eroilor, locul în care se află şi Poarta ce se deschide spre o altă lume, descris în articolul "Viaţa de după Moarte".

Terenul dat in folosinţă gratuită Arhiepiscopiei de către Consiliul Local Busteni se întinde pe 3000 mp, iar de la Consiliului Ştiinţific al Parcului Natural Bucegi s-a obţinut avizul favorabil de construire a noului locaş de cult nr. 3/martie 2014, apoi s-a întocmit Planul Urbanistic Zonal (PUZ), care a fost înaintat spre aprobare Consiliului Judeţean Prahova. După aprobarea acestuia urmează realizarea proiectului de autorizare şi apoi documentaţia tehnică ce va duce la construirea bisericii.

Desigur, Biserica nu a dorit ridicarea unui locaş de cult într-o arie protejată de mediu, ci exact în perimetrul sfânt, unde turiştii se roagă şi aprind o lumânare. Peste 12000 de persoane au semnat o petiţie împotriva acestei construcţii, semnalând că muntele se va umple de maşini, distrugând frumuseţea şi liniştea Parcului Natural Bucegi.

Redacţia Stiri Actuale încă nu a documentat acest subiect, preluând informaţiile de pe site-ul http://muntii-bucegi.ro/Paranormal/biserica-piramida dar ne declarăm TOTAL ÎMPOTRIVA acestei dorinţe a papistaşilor şi vom demara o amplă investigaţie jurnalistică privind acest subiect.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro