Vineri, 29 martie 2024 - 11:50:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Servicii all inclusive la "Litoralul pentru toţi"


14 mai 2012

all-inclusiveTrei hoteluri din staţiunea Mamaia lansează în premieră o variantă specială a programului "Litoralul pentru toţi" cu servicii all inclusive.
Această opţiune este pusă în vânzare începând de luni 14 mai de hotelurile Mercur Minerva Family Club de 3 stele, Dorna de 3 stele şi Modern de 4 stele din Mamaia.


Potrivit consilierului Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, Adriana Fomenko, un sejur prin noul program turistic poate fi cumpărat numai de la agenţiile membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) la tariful minim de 695 de lei de persoană în cameră dublă pentru cinci nopţi în perioada 27 mai - 23 iunie.


"Turiştii care vor opta pentru acest program vor primi trei mese în regim bufet, bucătărie românească şi tradiţională, băuturi incluse şi acces gratuit la locurile de joacă pentru copii, la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. De asemenea, programul oferă şi facilităţi speciale pentru copii, cum ar fi gratuitate până la vârsta de 7 ani sau 50% reducere pentru copiii între 7 şi 12 ani", a precizat Fomenko.
În acelaşi timp, turiştii înscrişi în acest program vor beneficia de un "tichet valoric de atracţii" ce asigură, din partea Consiliului Judeţean Constantă, accesul gratuit la Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie sau la Muzeul de Artă Populară.


Turiştii din Mamaia pot face şi o plimbare cu telegondola, biletul costând 10 lei, iar copiii până la 10 ani nu plătesc nimic. La rândul ei, Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) Constantă pune la dispoziţia turiştilor autobuzele etajate belvedere, pentru care biletul costă 5 lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro