Vineri, 29 martie 2024 - 7:04:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ciserom Sebeş a câştigat titlul de „Cel mai promiţător brand românesc“


5 martie 2012

ciseromCompania Ciserom SA Sebeş, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa naţională a ciorapilor, a obţinut titlul de „Cel mai promiţător brand românesc“, la a doua ediţie a competiţiei adresată brandurilor din România.

Premiul este rezultatul selecţiei organizate de compania de consultanţă de brand şi design Seed Consultants, partener exclusiv în România al Landor Associates, cea mai mare agenţie de branding din lume. Ca rezultat al câştigării competiţiei, Ciserom va benefica de implementarea unui program integral de rebranding, menit sa-l dezvolte pe cel existent şi să-l aduca la rangul de brand internaţional, în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

„Obiectivul acestui program este printre altele acela de a creşte notorietatea industriei romăneşti de consultanţă de brand şi a rolului semnificativ pe care branding-ul îl are în succesul oricărei afaceri. Pe de altă parte scopul este acela de a susţine dezvoltarea brandurilor romăneşti de valoare“, se afirmă într-un comunicat de presă al companiei Ciserom SA.

Producătorul de ciorapi Ciserom Sebeş a încheiat anul 2011 cu o cifră de afaceri de 4,2 milioane euro, în creştere cu 12% faţă de anul anterior. Capacitatea lunară de producţie a fabricii din Sebeş este de 600.000 de perechi de ciorapi. Numărul de angajaţi ai companiei a ajuns în prezent la 306 persoane.

„Câştigarea acestui premiu înseamnă pentru Ciserom o confirmare a convingerii că drumul pe care aceasta firmă l-a ales, deşi deosebit de anevoios şi de-a lungul căruia au fost făcute numeroase sacrificii, este singura variantă viabilă dacă ţelul este acela de a-şi impune produsele atât pe piaţa autohtonă cât şi pe cea externă“, a afirmat directorul societăţii, Constantin Ispir.

Ciorapii Ciserom sunt vânduţi şi în marile reţele de hypermarket-uri Metro Cash&Carry, Carrefour, Real, Selgros Cash & Carry şi Cora.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro