Vineri, 29 martie 2024 - 8:43:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bild, distribuit gratuit tuturor familiilor germane, la cea de-a 60-a aniversare


20 iunie 2012

Tbildabloidul german Bild, cel mai citit cotidian din Europa, a anunţat, marţi, că va fi expediat tuturor familiilor germane - aproximativ 40 de milioane - câte un exemplar din ediţia specială care va fi lansată cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a publicaţiei, informează AFP.

„Nu este un secret faptul că reflectăm la o astfel de acţiune sub forma unui cadou aniversar“, a declarat Tobias Fröhlich, purtătorul de cuvânt al publicaţiei Bild, confirmând astfel o informaţie apărută anterior în presa germană.

Tobias Fröhlich nu a dezvăluit alte detalii despre această ediţie specială, ce va fi distribuită gratuit la peste 40 de milioane de familii din Germania, sâmbătă, cu o zi înainte de cea de-a 60-a aniversare a ziarului, pe 24 iunie. "Ca despre orice cadou aniversar, nu vorbim despre el înainte. Lăsaţi-vă surprinşi", a spus Tobias Fröhlich.

Această acţiune nu este însă pe placul tuturor: un grup care îşi spune "Cu toţii contra Bild" i-a îndemnat pe toţi cei care sunt refractari faţă de această "acţiune perfidă" să refuze recepţia exemplarului, sâmbătă, în cutia lor de scrisori.

Pe site-ul său, acest colectiv susţine că mai multe mii de persoane s-au înscris deja în această iniţiativă.

Grupul „Cu toţii contra Bild“ îi îndeamnă pe simpatizanţii săi să se adune în faţa sediului unde se află redacţia tabloidului, sâmbătă, pentru o serie de lecturi critice la adresa publicaţiei şi pentru a vernisa o operă de artă confecţionată din bucăţi din hârtie mestecată, provenind din paginile publicaţiei.

Cu peste 3 milioane de exemplare vândute în fiecare zi şi peste 12 milioane de cititori, Bild este unul dintre cele mai puternice cotidiane din lume. Doar presa japoneză se descurcă mai bine în ceea ce priveşte numărul de cititori.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro