Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:21:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ţiriac îşi scoate la expoziţie colecţia de maşini


25 noiembrie 2013

Omul de afaceri Ion Ţiriac va deschide o expoziţie cu maşini de colecţie. În cadrul Ţiriac Collection, omul de afaceri îşi va prezenta între 60 şi 70 dintre cele 250 de maşini personale pe care le deţine. La fiecare trei luni, exponatele vor fi reînnoite cu alte modele.

Pasionaţii vor putea vedea un Rolls-Royce Phantom care i-a aparţinut anterior lui Elton John, o limuzină Mercedes-Benz 600 din anii ‘60, un Aston Martin DB5, cunoscut din seria de filme cu James Bond, dar şi o motocicletă Harley-Davidson din 1977.

De asemenea, în colecţia lui Ţiriac se mai găsesc cele şase limuzine Rolls-Royce Phantom fabricate până în anii ‘60, iar printre acestea este şi Phantom 4, care a fost asamblat în doar 16 exemplare şi care au fost vândute  doar caselor regale.

"Se spune că ar fi cea mai bună investiţie în momentul de faţă, însă investiţia este a celor care cumpără aceste obiecte pentru investiţie. Eu le cumpăr pentru că îmi plac, adică nu am niciun fel de logică, cât costă şi cu cât o să se vândă. Cel puţin o treime le-am luat rău, pentru că te duci la o licitaţie, niciodată nu ştii ce găseşti şi la ce preţ", a spus Ion Ţiriac, potrivit businessmagazin.ro.

Colecţia va putea fi văzută la centrul Ţiriac Auto Otopeni, începând din 29 noiembrie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro