Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:33:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Licenţele Radio Guerrilla rămân suspendate


11 octombrie 2013

Consiliul National al Audiovizualului isi mentine decizia de retragere a licentelor audiovizuale ale Radio Guerrilla pentru cele 24 de statii, respingand contestatia Realitatea Media, potrivit PaginadeMedia.ro.

Membrii CNA au respins cererea de reexaminare a deciziei, din 19 septembrie, de retragere a licentelor Radio Guerrilla cu patru voturi "pentru" si cinci "impotriva".

Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Radu Calin Cristea si Rasvan Popescu au votat pentru, iar Florin Gabrea, Loran Turos, Monica Gubernat, Narcisa Iorga si Laura Georgescu au votat impotriva.

SC Realitatea Media SA si SC Expresiv SA au parafat pe 14 august un contract care prevede exploatarea de catre Expresiv a produselor media, incluzand marcile si licentele audiovizuale aferente postului Radio Guerrilla si a echipamentelor, bunurilor si aparaturii sale, fapte ce contravin art. 59 din Legea audiovizualului.

Realitatea Media se afla in momentul de fata in procedura de insolventa, avand aprobat planul de reorganizare de catre judecatorul sindic.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro