Vineri, 29 martie 2024 - 4:05:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fonduri europene pentru prelucrarea aluminiului la Filipeşti de Pădure


18 iulie 2013

Conferinţa de finalizare a proiectului "Investiţie eco eficientă şi inovativă modernă de prelucrare a aluminiului", cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice 2007 – 2013 a avut loc la Filipeştii de Pădure, la sediul Alumil Rom Industry, acolo unde a fost creată o unitate modern eco-eficientă de producere şi prelucrare a profilelor de aluminiu.
Valoarea totală a proiectului a fost de şapte milioane de euro din care contribuţia Alumil a fost de 5,6 milioane de euro. Prin realizarea acestui proiect au fost create 45 de noi locuri de muncă urmând ca acestea să crească în următoarea perioadă.

Durata de implementare a proiectului a fost de 26 de luni, perioadă în care au fost realizate următoarele obiective: construcţia clădirii halei industriale şi a corpului de birouri, linie de producţie bariere termice, instalaţie de vopsire electrostatică pentru imitaţie lemn, staţie de epurare, instalaţie de vopsire orizontală în câmp electrostatic, sistem de alimentare şi ridicare a paleţilor, poduri rulante, sistem automat de depozitare pe rafturi, etc.

La eveniment au mai participat preşedintele CJ Mircea COsma, subprefectul  Rodica Paraschiv, consilierul judeţean Rareş Enescu şi Costel Morărescu, primarul comuni Filipeştii de Pădure


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro