Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:25:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Filantroapa de la Oxford nu a putut să-şi cheltuiască banii în România


5 martie 2012

micaRomânca Mica Ertegun, care a donat 30 de milioane de euro Universităţii Oxford, a declarat, pentru Realitatea TV, că ar fi dorit să ajute România, în special oraşul Târgu- Jiu, dar autorităţile au refuzat-o, fără nici o explicaţie.

“Banii au fost adunaţi din muzica pe care a creat-o bărbatul meu. Când am revenit în ţară, eram foarte interesată de anumite lucruri. Unul dintre ele a fost refacerea statuii lui Brâncuşi, care era într-o stare avansată de degradare. Dar nu am reuşit. Şi apoi am cumpărat din banii mei şi ai bărbatului meu o bucăţică de pământ la poalele statuii şi voiam să construiesc o casă de informaţii pentru străinii care doresc să viziteze acele locuri. Iniţial, toate proiectele mele au fost aprobate şi, când am vrut să încep lucrările, mi s-a spus că nu mai e nevoie, că fac oamenii din Târgu Jiu”, a declarat milionara Mica Ertegun.

Mai mult decât atât, aceasta a spus că, după refuzul autorităţilor de a accepta banii, presa locală din Târgu Jiu ar fi denigrat- o în repetate rânduri, susţinând că ar fi o hoaţă


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro