Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:31:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prefectul de Brăila demisionează înainte de a fi demis


31 ianuarie 2014

Prefectul de Brăila, Gheorghi Obreja, şi-a dat, vineri, demisia din funcţie, informează Mediafax.

Gheorghi Obreja a atras oprobriul vicepremierului Liviu Dragnea şi al Ministrului Apărării, Mircea Duşa, după ce a rămas înzăpezit timp de două zile într-un sat, ceea ce l-a pus în imposibilitatea de a coordona lucrările de deszăpezire din judeţ.

Obreja, care a reuşit să plece joi seara din comuna Gemenele, unde a fost blocat preţ de două zile, a demisionat însă înainte de a fi demis.

"Nu mai aştept decizia Guvernului, mi-am dat acum demisia, începând cu data de mâine, am lăsat-o pe masă. Vreau să vă spun că dacă membrii Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă se vor întruni acum într-o adunare, sunt în cadru nelegal. Eu nu mă agăţ de nicio funcţie. Nu m-am agăţat în viaţa mea. Am 57 de ani şi vreau să plec cu demnitate din această funcţie", a declarat Obreja, citat de Agerpres.

Aflat astăzi la Gemenele, întrebat de presă cum evaluează situaţia din localitatea unde a rămas blocat prefectul, ministrul Apărării Mircea Duşa a declarat: "La Gemenele a rămas înzăpezit? Dacă ştiam că aici a rămas înzăpezit prefectul, alegeam altă localitate."


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro