Joi, 25 aprilie 2024 - 8:59:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Castelul Corvinilor va avea o nouă sursă de venit


3 noiembrie 2013

Consiliul Local Hunedoara a votat recent implementarea unui proiect ce va aduce noi venituri unuia dintre cele mai importante obiective turistice ale zonei, Castelul Corvinilor, dar şi administraţiei locale - înfiinţarea unei societăţi comerciale care să producă obiecte promoţionale.

Noua societate comercială – numită Corvina Hunedoara SRL, ce are ca acţionari municipiul Hunedoara, cu 95 la sută, şi firma Eco Sid SRL, cu 5 la sută, ar urma să elimine intermediarii de pe linia producţiei de obiecte promoţionale, artizanale sau orice alte obiecte care au legătură cu castelul sau cu perioada medievală, relatează mesagerulhunedorean.ro. Primarul Hunedoarei, Viorel Arion, spune că anul acesta Castelul Corvinilor, care este principala sursă de venit a localităţii, a fost vizitat de aproape 350.000 de turişti şi că obiectivul are nevoie de noi surse de venit.

„E aproape logic că ar trebui să găsim şi o altă sursă de finanţare, pentru cei care vizitează castelul, să le oferim obiecte promoţionale, bineînţeles, cu adaosul de rigoare şi, de asemenea, să creăm şi nişte locuri de muncă. Adică, să angajăm nişte croitorese care să confecţioneze costume de epocă, medievale, să realizeze obiecte cu caracter medieval, pe modelul castelelor care există la ora actuală în Europa”, a spus edilul, potrivit presei locale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro