Vineri, 29 martie 2024 - 4:54:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Salonul de Umor “Ridendo Dicere Verum” te aşteaptă la Buşteni


3 august 2013

Deschiderea oficială a Salonului de Umor “Ridendo Dicere Verum”, a cuprins lansarea cărţii "Constelaţia Nicomah", autori Mihai Sălcuţan şi Viorel Dinescu şi partea I a duelului epigramiştilor.

Publicul prezent a putut asista şi la lansarea volumului "Lumea prin care am trecut", semnat de George Zarafu, precum şi "Aerul de acasă", al cărui autor este Efim Tarlapan. De asemenea, a fost vernisată expoziţia de caricatură, al cărei autor este Costel Pătrăşcan.

Programul zilei de sâmbătă, 3 august, cuprinde un concurs de epigrame, dar şi partea a II-a a duelului epigramiştilor. Tot cu acest prilej va fi lansat volumul "Sasarondeluri", semnat de Stefan Al. Sasa. În programul zilei sunt incluse încă două lansări de cărţi, şi anume: "Hannah şi zidul", autor Corin Bianu şi "Culorile inimii", autor Zina Cenuşă.

O încununare a acestei manifestări o va constitui festivitatea de premiere a câstigătorilor concursului de epigrame. Cu acest prilej, primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, va oferi câştigătorilor premii în valoare de aproximativ 4.000 lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro